Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.
Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy
przez DugerDziałowy » 7 cze 2020, o 16:38
Witam wszystkich,
Od dłuższego czasu spędza mi sen z powiek brak możliwości ustawienia języka polskiego na desce rozdzielczej, godzina również nieaktywna, przeczytałem szereg opisów, instrukcji i nic. Samochód zakupiony z Niemiec,. Wiem że można to zrobić z poziomu kokpitu bez konieczności podłączania do komputera. Nie interesuje mnie podłączanie do DDT200, czy jakich kolwiek innych. W navi zmieniłem język bez problemu. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.
-
-
- Pokaż profil
-
- Imię: Daniel
- Województwo: zachodniopomorskie
- Samochód: Clio 4 faza 1
- Pojemność silnika (cm3): 1149
- Rodzaj paliwa: Benzyna
- Moc silnika (kW): 54
- Symbol silnika: D7F
przez Pan Bułka » 8 cze 2020, o 12:49
DugerDziałowy napisał(a):Wiem że można to zrobić z poziomu kokpitu bez konieczności podłączania do komputera.
Skąd to wiesz?
Bułka – odmiana delikatnego pieczywa, najczęściej pszennego, żytniego lub kukurydzianego, w formie niewielkiej nieco spłaszczonej kulki.Oglądam Top Gear i się nie znam na autach.
-
-
- Pokaż profil
-
- Zdjęcia: 4
- Imię: Jakub
- Województwo: mazowieckie
- Samochód: inny niż Clio/Thalia
- Pojemność silnika (cm3): 999
- Moc silnika (kW): 81
- Symbol silnika: CHZC
przez DugerDziałowy » 8 cze 2020, o 16:33
Na jednej ze stron francuskich użytkownik clio 4 zmienił z francuskiego na angielski, problem w ty że nagrano tylko początek i koniec jak już język jest ustawiony, chociaż angielski byłby mile widziany, reszta jakoś ujdzie. Ktoś się z tym problemem w ogóle zetknął?
-
-
- Pokaż profil
-
- Imię: Daniel
- Województwo: zachodniopomorskie
- Samochód: Clio 4 faza 1
- Pojemność silnika (cm3): 1149
- Moc silnika (kW): 54
- Symbol silnika: D7F
przez wojteks » 8 cze 2020, o 18:37
Jedziesz gdzieś na CLIPa, przy okazji zrobienia diagnostyki zmieniasz język, ustawiasz przebieg do wymiany oleju itp.
-
-
- Pokaż profil
-
- Imię: Wojtek
- Województwo: podkarpackie
- Samochód: nie posiadam
- Pojemność silnika (cm3): 2799
- Rodzaj paliwa: Elektryczny
- Moc silnika (kW): 500
- Symbol silnika: K9K
Powrót do Forum Ogólne