Zmiana języka z niemieckiego na polski, clio 4, 2013 deska r

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Zmiana języka z niemieckiego na polski, clio 4, 2013 deska r

Postprzez DugerDziałowy » 7 cze 2020, o 16:38

Witam wszystkich,

Od dłuższego czasu spędza mi sen z powiek brak możliwości ustawienia języka polskiego na desce rozdzielczej, godzina również nieaktywna, przeczytałem szereg opisów, instrukcji i nic. Samochód zakupiony z Niemiec,. Wiem że można to zrobić z poziomu kokpitu bez konieczności podłączania do komputera. Nie interesuje mnie podłączanie do DDT200, czy jakich kolwiek innych. W navi zmieniłem język bez problemu. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.

Nowy Użytkownik

Pokaż profil

Postprzez Pan Bułka » 8 cze 2020, o 12:49

DugerDziałowy napisał(a):Wiem że można to zrobić z poziomu kokpitu bez konieczności podłączania do komputera.

Skąd to wiesz?
Bułka – odmiana delikatnego pieczywa, najczęściej pszennego, żytniego lub kukurydzianego, w formie niewielkiej nieco spłaszczonej kulki.Oglądam Top Gear i się nie znam na autach.
Anna Maria

Zasłużony
Zlotowicz
Majsterkowicz
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez DugerDziałowy » 8 cze 2020, o 16:33

Na jednej ze stron francuskich użytkownik clio 4 zmienił z francuskiego na angielski, problem w ty że nagrano tylko początek i koniec jak już język jest ustawiony, chociaż angielski byłby mile widziany, reszta jakoś ujdzie. Ktoś się z tym problemem w ogóle zetknął?

Nowy Użytkownik

Pokaż profil

Postprzez wojteks » 8 cze 2020, o 18:37

Jedziesz gdzieś na CLIPa, przy okazji zrobienia diagnostyki zmieniasz język, ustawiasz przebieg do wymiany oleju itp.

Ekspert

Pokaż profil

Powrót do Forum Ogólne