Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Moderator | ||

sasio napisał(a):To co widzisz w Clio V to miejsce na odłożenie telefonu z symbolem jakby wskazującym ładowarkę indukcyjna.
Niestety jest to akcesorium i jej wygląd przypomina to co widziałeś ale 1cm wyżej.

WinFS napisał(a):marne szanse ale może ;D

wojteks napisał(a):Każdy dodatkowy/niepotrzebny kabelek to zło. Indukcja do ładowania i BT albo WiFi. Telefon w porównaniu z nowym samochodem to drobny wydatek, można go wymienić na taki z ładowaniem indukcyjnym.

Natan napisał(a):wojteks napisał(a):Każdy dodatkowy/niepotrzebny kabelek to zło. Indukcja do ładowania i BT albo WiFi. Telefon w porównaniu z nowym samochodem to drobny wydatek, można go wymienić na taki z ładowaniem indukcyjnym.
No może i drobny wydatek. Z małym jednym ALE. Konfigurujesz sobie wyposażenie. Tu 300, tam 800, 2500 itd. Chyba wiesz o co mi chodzi. Nie każdy ma worek pieniędzy i nie liczy się z kosztami. Zamawiasz sobie to i tamto i wychodzi 1,5 Clio. Myślisz tak trochę jednostronnie.

Natan napisał(a):Chyba wiesz o co mi chodzi. Nie każdy ma worek pieniędzy i nie liczy się z kosztami. Zamawiasz sobie to i tamto i wychodzi 1,5 Clio. Myślisz tak trochę jednostronnie.

Moderator | ||

bartusssp napisał(a):Witam wszystkich po 3 latach wracam do clio.
Długo czekałeś na odbiór auta, brałeś z placu, czy produkowali ? Ja swoje konfigurowałem indywidualnie. Zamówiony 3 sierpnia, w umowie mam, że do końca października będzie, bo muszą wyprodukować. Do 28 sierpnia podobno fabryka ma postój.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość