POMOCY !!CLIO 2

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

POMOCY !!CLIO 2

Postprzez acc10016 » 27 gru 2020, o 12:19

Witam serdecznie wszystkich. Mam nadzieje że ktoś pomoże bo juz naprawde nie wiem za co sie zabrac i co robic. Clio 2 benzyna 2002rok Problem jest taki a mianowicie juz pisze. Czasami często gęsto samochod nie chce odpalic wkładam kluczyk przekęcam i słychac ze silnik chce ze tak powiem ale nie odpala a czasami jest tak ze przekręce kluczyk i nic nie moge zrobic w sensie takim ze nie odpala tylko jest taki cykniecie cyk cyk ... nie zawsze sie do dzieje ale sie dzieje i nie wiem gdzie szukac przyczyny odstawiłem raz auto do mechanika to jak na złosc przez 3 dni samochód odpalał dzis schodze chce odpalic i nie odpala .... kreci pokreci do 5 sek.i cicho ... eh czy ktos moze pomoc gdzie co mozna sprawdzić? :(

Nowy Użytkownik

Pokaż profil

Postprzez Pan Bułka » 27 gru 2020, o 12:40

Lampka od immobilizera jak mruga przy odpalaniu?
Bułka – odmiana delikatnego pieczywa, najczęściej pszennego, żytniego lub kukurydzianego, w formie niewielkiej nieco spłaszczonej kulki.Oglądam Top Gear i się nie znam na autach.
Anna Maria

Zasłużony
Zlotowicz
Majsterkowicz
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez wojteks » 27 gru 2020, o 13:51

Jak bym sprawdził akumulator czyli napięcie w czasie kręcenia rozrusznikiem.

Ekspert

Pokaż profil

Postprzez acc10016 » 27 gru 2020, o 14:02

a wlasnie nie wiem .... kurcze bo nie patrzyłem

Nowy Użytkownik

Pokaż profil

Postprzez bartusssp » 27 gru 2020, o 17:29

Kiedyś w jakims aucie miałem problemy z masa i objawy byly podobne.

Początkujący

Pokaż profil

Powrót do Forum Ogólne