Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

czarnyolek napisał(a):Z Clio to jest tak trochę dziwnie, nawet jak IV będzie brzydka, to wiem, ze i tak kiedyś mi się spodoba.
Jak miałem C1, to uważałem, że C2 jest nieładne, a jak wyszło C3, to już zupełna porażka. C2 wreszcie mi się spodobało, chociaż C3 nadal było dla mnie jakieś niezgrabne - za wysokie, przydługawe. Teraz mam C3 i podoba mi się najbardziej ze wszystkich generacji Clio
Jestem więc spokojny. Nawte jak brzydkie będzie, to i tak będzie ładne.

rako91 napisał(a):Mi nadal podoba się C2 aczkolwiek reszta też jest fajna a w szczególności w wersji SPORTa C4 z pewnością nas czymś zaskoczy

czarnyolek napisał(a):rako91 napisał(a):Mi nadal podoba się C2 aczkolwiek reszta też jest fajna a w szczególności w wersji SPORTa C4 z pewnością nas czymś zaskoczy
Nie dodałem, że C2 też miałem, nawet jeszcze do niedawna - fantastyczne auto, pomijając koncert plastkiów na każdej nierówności

tas_1986 napisał(a):KIedy ma być prezentowane te nowe clio

Klubowicz | ||

Klubowicz | ||

sudi napisał(a):
Przodem to Clio przypomina Peugeota 206 nie sądzicie ??

aMas91 napisał(a):najbardziej z tych wszystkich podoba mi się nowe twingo
ogólny RESPECT itd... | ||

Francuz napisał(a):twingo i clio mają bardzo podobne ceny w salonie, nie warto kupować twingusia

More is Better | ||

Anna Maria | ||

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości