Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Driv3r napisał(a):ja to bym sie zastanawiał nad stanem clio 3 1.5 dCi za 15 tysięcy...

kratylos napisał(a):Driv3r napisał(a):ja to bym sie zastanawiał nad stanem clio 3 1.5 dCi za 15 tysięcy...
mysle ze to bedze zakup ratalny 1 rata 15tys reszta u mechanika...

Klubowicz | ||

inspektor napisał(a):ja bym szukał megany , clio 3 jest ciasne

Klubowicz | ||

Klubowicz | ||

inspektor napisał(a):czarnyolek, dla mnie za ciasne(to jest moja opinia na prawie codzień mam doczyniania z clio 3, a meganką tez troche pojeździłem), po za tym za meganką przemawia to że za tą kwote mozna znaleźc lepszy egzemplarz niż clio 3 w dieslu

czarnyolek napisał(a):inspektor napisał(a):czarnyolek, dla mnie za ciasne(to jest moja opinia na prawie codzień mam doczyniania z clio 3, a meganką tez troche pojeździłem), po za tym za meganką przemawia to że za tą kwote mozna znaleźc lepszy egzemplarz niż clio 3 w dieslu
Ja mam 173, a żonka 165 cm wzrostu - dla takich konusó to clio jest oki. Ale jak wiozłem kolegę 190 cm na knapaie ztyłu, to był zaskoczony ile ma miejsca.
Fakt, megane tańsze. Też rozważałem tę opcję, ale wizualnie mega się strasznie postarzała. Wsiadasz i widzisz kicz. Clio, poprezz bardziej konserwatywny design, jakoś mniej się starzeje, wręcz 10 letnie c2 ph2 nadal wygląda ładnie i świeżo na tle konkurencji - 206, czy corsy z tego samego okresu.
Ale to już kwestia, według jakiego klucza kto dobiera auto.
Bryła clio moim zdaniem to maksimum dla 1.5, mega musi w 1.9 iść.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości