bartekp87 napisał(a):Lekarz bierze 50 zł od osoby i tyle, każdy zdrowy i się nadaje.
Dokładnie tak! Nawet jeśli sie przyczepi to przepuści zeby było terminowe. Ale to trzeba mieć naprawdę wadę.
Powinni robić te psychotesty co na C robią jak się idzie...
Ostatnio stojąc na przystanku i czekajac na busa

widzialem jak kolo ciagnal browara, dokładnie warke czerwona, w polonezie za kołkiem.. ;/
Piwo to akurat nie problem, chociaż nie jestem zwolennikiem prowadzenia po alkoholu. Z tego co wiem, to w Niemczech lub jednym z bardziej rozwiniętych motoryzacyjnie krajów, dopuszczalna wartość alkoholu we krwi to 0,8 promila.
Większy problem to dla mnie brak wyobraźni na drodze, brawura i głupota...
Fajne, ale remont silnika jak nic. Klapka radia naprawdę fantastyczna
RENAULT SPROWADZONE DO POLSKI W 2007r, PRZYJECHAŁO NA KOŁACH OD WTEDY STAŁO NIE ODPALANE. DZIŚ SAMOCHÓD KRĘCI ALE NIE CHCE SIE ODEZWAC, NIE WIEM CO JEST PRZYCZYNĄ. Z RACJI ZE AUTO STAŁO NA PARKINGU NIE STRZEŻONYM ZGINEŁY FELGI ALUMINIOWE I NA DZIEŃ DZISIEJSZY AUTO STOI NA STALÓWKACH
Teraz powiedzenie "auto stoi na stalówkach nabiera nowego znaczenia ;p
Chcesz kupić?
Remont silnika to auto musi mieć koniecznie, znaczy rozebranie, przeczyszczenie, złożenie, przy okazji rozrząd i inne tego typu rzeczy.
Cena 1000 zł to jak za darmo... ale nawet nie widzę rdzy na tylnych nadkolach. Szkoda by było tego auta na części. Jedyne co mu zrobić to silnik.
Ale zastanawiaj się szybko, bo to auto szybko zostanie kupione (jeśli już nie zostało). Właśnie o czymś takim myślałem, gdy proponowałem Ci full wypas clio 1

Ale nie sądziłem, że możesz nabyć Baccarę, czyli najbogatszą wersję clio 1