Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Duster napisał(a):mayn, nowe TCE do Clio z tego co zrozumiałem ma być inną jednostką niż TCE w Megane.

look napisał(a):trzeba czymś bilansować tanią Dacię, którą kupuje się z rozsądku
![]()

Grillman | ||

Cassis napisał(a):Ja mam Clio 3 1.5dci 86KM i powiem szczerze że bardzo fajnie się nim jeździ. Nie jest mistrzem sprintu do 100km/h ale jest dynamiczne. Na każdym biegu ładnie ciągnie. Mam porównanie bo jeżdżę też 1.8 16V.
Ostatnio zastanawiałem się że jak wersja 86 konna jeżdzi na tyle fajnie to jak śmiga 105 konna.
Co do ogrzewania to mam automatyczną klimatyzację, z rzekomo jakimiś grzałkami płynu chłodniczego (czy coś w tym stylu)... w każdym razie po paru minutach jazdy wieje ciepłym powietrzem.

dynybol napisał(a):Witam
Zamierzam kupic Clio 4 diesel 90km. W związku z tym mam pytanie do aktualnych posiadaczy Clio 4 (wiem bedzie ich malo) ja tez do posiadaczy clio starszych.
Zamierzam kupić Clio 4 i w związku z tym mam pytanie:
Do posiadaczy Clio 4:
Jak wygląda zachowanie auta na drodze, komfort jazdy, obsługa we wnętrzu itp itd.
...
.

Cassis napisał(a):Ostatnio zastanawiałem się że jak wersja 86 konna jeżdzi na tyle fajnie to jak śmiga 105 konna.

look napisał(a): waży 1,5 tony

rider5 napisał(a):dynybol, idziesz do salonu, wybierasz interesujący Cię model, odbywasz jazdę próbną przed zakupem i już wiesz czy Ci pasuje czy nie. Chyba nie chcesz kupować auta na podstawie czyichś opinii?

dynybol napisał(a):Słyszalem ze w silnikach 1,5 dci jest problem z obracającymi się panewkami ..

More is Better | ||

Driv3r napisał(a):dynybol, masz hondę i chcesz renault?![]()
w dodatku schodzisz z klasą o oczko niżej - dlaczego? (czysta ciekawość)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości