Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Klubowicz | ||

Klubowicz | ||

Klubowicz | ||

organic napisał(a):Wątpię żeby Sagem 11 lat wytrzymał![]()
Z tyłu masz bębny. W tym silniku często zdarza się nieszczelność pokrywy zaworów, objawy to "pocenie" się silnika, czasami też wokół cewek. Ja tak mam i nic z tym nie robię bo ubytki oleju są niezauważalne.
Generalnie dobry silnik do zagazowania. Po mieście, przy dynamicznej jeździe ekonomiczny nie jest. No ale C2 trochę lżejsze jest.

Klubowicz | ||

adams4lta napisał(a):Dzięki za wskazówki. Z takim pakietem wiedzy już czuje się pewniejA czy z klimatyzacją w tym modelu są jakieś problemy? Gadżety elektryczne typu centralny zamek, elektryczne szyby/lusterka mają jakieś usterki z czasem?

adams4lta napisał(a):Na bank ma udokumentowany przebieg poniżej 100 tyś km
adams4lta napisał(a):A zgodnie z wymogami producenta przy jakim przebiegu powinien być wymieniony w tym silniku ? 60-80 tyś. km?
:o Ja mam w dowodzie istotnie 980kG.AdamKce napisał(a):moja thalia 2006r waży 910KG
szyba mi raz spadła z prowadnicy (bolało przy wygłuszonych drzwiach), poza tym przez 11 lat spaliła się jedna mata grzewcza w lusterku (wymiana banalna).adams4lta napisał(a):Gadżety elektryczne typu centralny zamek, elektryczne szyby/lusterka mają jakieś usterki z czasem?

adams4lta napisał(a):Na tym rozrządzie można jeszcze pojeździć?
bor napisał(a):Generalnie wymiana rozrządu + płynów ustrojowych to obowiązkowe czynności po kupnie auta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości