rafma1 napisał(a):W końcu dziś odebrałem z salonu nowe autko. Czekałem prawie 4 m-ce.
Ogólnie wszystko jest super ale rozczarowałem się co do samej obsługi pod kątem Klienta.
Zbyt długi czas oczekiwania i ogólny burdel z papierami .Każdy Kierownik ma tyle na głowie że nie pamięta na co się umawiał z Klientem , co Klient sobie życzył , co ma być załatwione w dniu odbioru samochodu itp.Ale to tak na samym końcu .Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Miałem podobnie, ale nie z winy pracowników salonu, tylko przez importera, czyli Reanult Polska. Ponad tydzień czekałem na papiery o homologacji itp. z Warszawy.
Gdy już je wysłali, okazało się że kurier był źle zlecony i dotarły do Łodzi (do innego klienta). Dopiero ten wysłał je do mnie,
Sprzedawca czuł się na tyle zażenowany całą sytuacją, że zaproponował tańszy przegląd za rok. Nie chciałem polegać na obietnicach, więc zaproponował belki dachowe na relingi (koszt 572 zł w akcesoriach). Przystałem na to i po czasie jestem zadowolony, że tak wyszło - jestem bogatszy o te belki