Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

nxZy napisał(a):zacząć małymi kroczkami robić auto
nxZy napisał(a):czy sprzedać mieć spokój i kupić inne Clio w lepszym stanie

nxZy napisał(a):obecnie poszukuje pracy...
wojteks napisał(a):nxZy napisał(a):czy sprzedać mieć spokój i kupić inne Clio w lepszym stanie
To jest chyba najlepsza opcja, w nowym blacha musi być zdrowa, musi być kompletne i wszystko jak w oryginale, żadne domorosłe tuningi/przeróbki/modyfikacje. Plastiki wewnątrz nie połamane, wszystkie osłony na miejscu itp.

vel Lukaszes84 | ||

nxZy napisał(a):progami pognitimi

Funmark napisał(a):resztę z doświadzczenia odradzam

nxZy napisał(a):czy sprzedać mieć spokój i kupić inne Clio w lepszym stanie

markus119 napisał(a):Kumpel kupił na wiosnę astrę II za 9000 + 1000 wymiana klocków i rozrządu. I już rdza wyłazi.
markus119 napisał(a):Kumpel kupił w 2007 r. Seata Cordobę z 2004 za ponad 30000 ile, ojciec megane z 1999 za 17000 zł. Ile te auta są dzisiaj warte po 8 latach? A i tak coś musieli przez ten czas naprawić.
markus119 napisał(a):Myślałem o Daci Sandero 1,4 bo ma mało elektroniki, ale podobno też mają słabe blachy.

markus119 napisał(a):Myślałem o Daci Sandero 1,4 bo ma mało elektroniki, ale podobno też mają słabe blachy.

markus119 napisał(a): Kumpel strażak, który widział mnóstwo wypadków, tylko się śmieje z tych gwiazdek bezpieczeństwa i "powtarza przeznaczenia nie oszukasz" To tylko chwyt handlowy.
markus119 napisał(a):Żadne siedzenie nie jest wygodne gdy siedzisz w nim ileś tam godzin.

mayn napisał(a):Jak się ma wygodne auto, sytuacja jest inna. Są auta w których jazda 1 godzinna jest męcząca za sprawą niewygodnych foteli jak np. Opel Corsa C, a są takie w których można siedzieć kilka godzin i nie mieć dyskomfortuPonadto w Polsce coraz więcej mamy dróg szybkiego ruchu. Jadąc Dacią 1.4 na autostradą przepisowe 140 km/h obowiązkowo trzeba mieć korki w uszach za sprawą nadmiernego hałasu, do tego dochodzi nerwowa i niebezpieczna jazda za sprawą "babcinnego zawieszenia". Strach takim autem jechać powyżej 90 km/h.

markus119 napisał(a):to volvo było przygotowane m.in nie miało silnika.
markus119 napisał(a):Kumple z pracy chwalili się, że scenikiem jadą 4 godziny. A teraz są na zwolnieniu bo mieli wypadek jak wracali z weekendu w Polsce do pracy.
markus119 napisał(a):Dla mnie najważniejsza jest bezawaryjność tzn, żeby nie stanął w polu.
markus119 napisał(a):nie mam żony dzieci długów.

Klubowicz | ||
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości