Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Bob Budowniczy | ||

maniek.a napisał(a):Odświeżę temat: Czym różni się clio IIphII 80 konne od IIphIII 101 konnego. Z tego co zauważyłem: esp, tarcze z tyłu, raczej lepsze wyposażenie, ale chodzi mi o to co pod maską. Czy ten nowszy ma jeszcze delphi czy już boscha? Czy te silniki są bardziej awaryjne?
adamskorupa napisał(a): Moje Clio z 2002 w wersji 85 KM 1.5 dCima

Swi@ty napisał(a):Nie jestem pewnie czy wersja 86KM miala ESP i tarcze z tylu moja ma.
Swi@ty napisał(a):ja ruszam bez dodawania gazu bo inaczej ESP dziala i dziala, moze byc to wina opon Alpien A3.
Swi@ty napisał(a):Posiadam do maja c3 ph1 1.5 dci 106KM z całkiem ładnym wyposażeniem

mayn napisał(a):Swi@ty kilka bajek popisałeś, mianowicie:
Swi@ty napisał(a):Nie jestem pewnie czy wersja 86KM miala ESP i tarcze z tylu moja ma.
1.5 dCi 86 KM ani 106 KM nie miały seryjnie ESP. Jedynie za dopłatą.Swi@ty napisał(a):ja ruszam bez dodawania gazu bo inaczej ESP dziala i dziala, moze byc to wina opon Alpien A3.
...raczej ASR działa i działaSwi@ty napisał(a):Posiadam do maja c3 ph1 1.5 dci 106KM z całkiem ładnym wyposażeniem
Co dalej po Maju 2011 ?

tomas249 napisał(a):czyli nie wiadomo jak to jest z tymi wtryskami w C3 1.5 DCI 86KM czy zastosowano inne niż Delphi o ogólnie jak z z reszta osprzętu i silnikiem przymierzam się do zakupu C3 z tym silnikiem mam zamiar wybrać się do Niemiec po takie autko z C2 ph1 1.9DTI jestem zadowolony ale wtryski boscha z C1 PH1 1.9D też byłem zadowolony układ zasilania bosch
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości