Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

slawekch3 napisał(a): "... są małe mankamenty..."
slawekch3 napisał(a):"... Spalanie przy normalnej jeździe ..."

zaku20 napisał(a):Cześć, nie było mnie to odpisuje po czasie. Auto mam od 11.2013, kupione nowe. W tej chwili przejechane 47 tyś km. Odpukać bezawaryjnie. Bardzo fajne przyspieszenie, skrzynia zmienia biegi błyskawicznie i "miękko". Tylko z gazem w podłodze zdarza się lekko szarpnąć. Potrafi też kiedy przyspieszamy i dość nagle zaczniemy hamować po czym znowu zaczniemy przyspieszać tak na 1 sek zawahać się który bieg wrzucić. Ale to są sytuacje wyjątkowe. Normalna jazda, nawet dynamiczna wszystko jest ok. Wyprzedzanie bajka. Gaz w podłogę, skrzynie szybko sama redukuje o 2,3 biegi w zależności od potrzeby i auto rwie do przodu. Fajnie się parkuje, manewruje powoli samym hamulcem. Pełzanie, jak kolega jeździł kiedyś automatem to tu jest tak samo. Przeczytałem jeszcze wątek, który założyłeś. U mnie zużycia oleju nie stwierdzam. Co 15 tyś km poziom na bagnecie obniża się z max do połowy mniej więcej. I co tyle zmieniam olej, fabryczne 30 tyś km to za dużo.

- w czasie jazdy nie zmieniać na pozycję "N", można korzystać z tej pozycji np. na świetle czewonym, zamknietych przejazdach kolejowych itp.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość