SebaLBN,
1) tak, jeśli zamówiłeś jako dodatkowe wyposażenie z karty akcesoriów to zamontują dopiero w salonie.
Mocowanie może być dwojakie, zależy jaki tam jest podłokietnik w promocji - jeśli dają ten premium to będzie jak fabryczny, montowany do boku fotela kierowcy, co wiąże się z wycięciem dziury w tapicerce przez ASO. Jeśli w zestawie jest podłokietnik zwykły to będzie zamontowany na tunelu środkowym w formie nakładki i zajmie otwory na napoje, z tym że sam zawiera jeden na końcu - generalnie całość prezentuje się średnio bo na środku rośnie taka tuba na tunelu ale przynajmniej ASO tylko wywierci jedną dziurę w tunelu środkowym na ostatnim miejscu na napoje. Generalnie weź sobie ten fabryczny bo nikt nie będzie ci ingerował w tapicerkę ani w tunel środkowy, podłokietnik będzie do fotela kierowcy przymocowany. Co do dywaników to ja je dostałem za darmo także słabo negocjowałeś

Oświetlenie premium - tylko te diody ledowe dochodzą. Sam tego nie mam, ale słyszałem o tym różne opinie - część sobie chwali, inni wolą zwykłe. Z mojego doświadczenia wynika, że te standardowe też jest jasne bo są 3 lampki.
Podsumowując zdecydowanie warto dołożyć do tego pakietu - lusterko fotochrom to fajna sprawa na naszych drogach, gdzie kierowcy lubią wisieć na zderzaku i oślepiać